na rozpisu lichých týdnů
špendlím tělu vzkazy hladu
očím z peřin mraků kradu
odstín šedé
v modré stydnu
lásko hořím od cibulek
mezičasy hlásí hasit
když břeh proudům svíjí vlasy
u dna kalných jako turek
z těch vod se ti nerozvinu
rostu touze slepě tápat
holce v sobě kradu nápad
začít
trhat
kopretinu
ST
13.03.2021 15:33:04 | mkinka
Krásně vykvetlas..a moc pěkná báseň *ST ;)
13.03.2021 14:57:11 | jenommarie