SALUT!
salut!
všemu a všem
pro něž neztrácím chuť žít
salut dni novému
ať už jej slunce zlatí
nebo ho čistí a osvěžuje déšť
ne
nesvazují ho žádní svatí
pulsuje v něm jen opravdová krev
co omývá vášně a jitří touhy
v přílivu hledačství vábena tajemstvími
a odlivem hojí rány občas utržené
salut nadějím
a dík i za jejich záblesk pouhý
že odpouští mi se mnou spjaté hříchy
a stále se ke mně znovu vracejí
Praha, 14.3.2021
https://www.youtube.com/watch?v=1LaAMX_u4iI
...Amen..hezká modlitba...;-)
14.03.2021 14:03:28 | Marten
Salut! Všem
..který dodávají do života chuť
a s Maruškou Rotrovovou
..jsi mě moc potěšil *ST
Pěknou neděli Amonku;)*
14.03.2021 12:52:25 | jenommarie
zrovna jsem ti chtěl něco dopsat
k tomu mejdanu
ale tohle je ještě lepší
super čtení
otevřené
lidské
upřímné
málokdo sem přijde
s kůží na trh
s takovýmto stylem
bez příkras
14.03.2021 12:16:21 | kaše