..
sevřenej v napětí
zkouším usnout
a mučivej pocit fikce
krouží v obrysech skutečnosti
nedokončenýho dne
kterej se promění v zejtřek
..
....Noční můry,co svírají nepotřebné v útrobách....a svítání je vysvobození......Ji.
22.03.2021 20:54:39 | jitoush