Moucha
Vyhaslé oči do prázdna hledí,
tisíce otázek bez odpovědí.
Vnímá jen zmatek, prázdnotu, zbytečnost bytí.
Moucha jež uvízla v pavoučí síti?
Vyhaslé oči do prázdna hledí,
tisíce otázek bez odpovědí.
Vnímá jen zmatek, prázdnotu, zbytečnost bytí.
To jen má duše hledá důvody k žití.
Přečteno 142x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Imaginant, Emily Říhová, Barbuch S. D., Frr, blues
Komentáře (0)