Anotace: Kolik z nás si přálo se neprobudit...a kolik z nás pro to i něco udělalo...občas to vypadá jako jediné možné řešení,ale snad není.
Brát život jen jako cestu za smrtí není zrovna nejlepší...Ale někomu se to tak zdá a vím, že to je na h***o, protože jsem jeden z nich.
20.03.2007 09:13:00 | Azazen