Ve světle lamp
co září uvnitř nás
potkáme se
až přijde náš čas
V lehkosti jisker
hvězdné noci
zářného úplňku
procitneme
Ve slunečním svitu
tepelného záření
rozpálíme naše světy
V plameni svíčky
zažehneme žár
Olympské pochodně
Ve světle lamp
Luny a Venuše
V jiskrách Vesmíru
povstaly jsme z popela
Ve středu Slunce
V nitru Měsíce