Líbí se, ale život je přece jen krásný a barevný ostrov, k němuž je potřeba doplout a využít všech krás, které nabízí.
16.03.2007 17:58:00 | Dixie Bechert
Opět nekritické hodnocení, jak ráčil poznamenat již pan Lavran. Ty asi moc často nepoužíváš větu: "Chybička se vloudila."
15.03.2007 21:36:00 | Sophia
V krátkosti je mnohdy ta největší krása. Oceňuji povedený výběr slov...každé je na svém místě.:)
A já si zase nemůžu zakritizovat!:D
15.03.2007 21:33:00 | Lavran