Miluji šeříky.
Anotace: Ze sbírky Jaro 2021.
Miluji šeříky.
Duše přechodníky.
Miluji slunce.
Opečovávané chodníky.
A zeleň, co kvete.
A báseň, co se plete pomalu.
Jako svetr bez vzorů.
Miluji přechod jara ze zimy.
Odhazuji teplé peřiny.
Teď není čas na splíny.
Hřejí slunce noviny.
Zdravím všechny dědiny.
Přečteno 124x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (2)