Slova
dotýkáte se
mé duše
v tichém
souznění
laskáte
mé srdce
Miluji vás
všechny
ty tiché
spolucestující
co přícházejí
až když
nastává
jejich čas
Protože
nic
se nikdy
neděje
ani
o sekundu
dříve
ani
později
A na
konci
přišel ten
začátek
který vždycky
byl skryt
v kuklách
Múz
a ve volání
ozvěny
která
teď je
my
Moc pěkné Denael..to
Protože
nic
se nikdy
neděje
ani
o sekundu
dříve
ani
později
;)
*ST kéž jen která nás opět uklidní a zcelý všechna..i ty pochybnosti mnohdy.
Měj se krásně.
31.05.2021 12:47:12 | jenommarie