Praskla ti,
praskla ti guma
nevadí,
nevadí nájde sa druhá
cvičí,
čím teraz chudák cvičí?
vlastným telom,
vlastným telom cvič
lešti, lešti tú tyč
na hrazde sa predsa
cvičí kráľovsky
Praskla ti,
praskla ti guma
nevadí,
nevadí nájde sa druhá,
nevadí nájde sa druhá
aj bez expandera
cvičia sa naše telá
keď chýba náčinie
dobrá je aj vlastná váha
keď chýba náčinie
nie je to dôvod prestať
tak poďme spolu makať
keď máš cieľ tak prečo nie?