Splněný sen
volnými rukávy
po jejích pažích
protáhl ruce
a spojil je na zády
jak romantické
špitla
pod blůzkou nebyly vidět
konečky chvějících se prstů
toho mého nikdy
nenapadlo
takhle mě obejmout
šeptla rozechvěle
k odvaze je nutný strach
tréma to není spíš smutek
bez tebe by den byl krátký
řekl
život je jak malířské plátno
omezené rámem
barvy na něm jen emoce
shodli se pohledem
mít můžeme budoucnost
ne minulost
řekla
tak jdi ode mne blíž
a vem si ji
řekl
9.7.2021
To je krásný svět, hluboké, moc hezky napsané, vytvářející vnitřní prožitek
03.08.2021 07:02:21 | Roser
Přece jen někdo ještě zavítal, jsem rád, že tě zaujala.
Děkuji za návštěvu a hezký komentář.
03.08.2021 07:50:04 | blues
Zde mnoho mých slov, jen plevelem. Opravdu zdařilé dílo, kterého si užívám*
09.07.2021 23:44:42 | šerý
Děkuji šerý, tvůj komentář mě moc potěšil už proto, že málokdo přizná, že ne všchna jeho vlastní dílka jsou vždy zdařilá a vyzdvihne díla ostatních nad ta svá, aniž by popravdě řečeno musel. Ještě jednou děkuji za podporu.
10.07.2021 10:36:24 | blues