Za uchem se ti scházejí toulavé kočky
pokud dnes usneš, dům na konci města zůstane opuštěný
tak jako my
tvé včerejší já klopýtá chodbou
vynáší ven popelníky a obnošené naděje
nechává za sebou nedovřené dveře a vůni mokrého listí
vyjdu ven
do popraskaného světa a sednu si na nejbližší schody
do vlasů mi někdo drobí částečky slov a všichni o tobě mluví
slyšíš?
nemůžu za to
to ty
vždyť celé město je v podstatě ohraničené území za tvým uchem
nikým nepožehnané.