Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=umC_tI5BA84
12.07.2021
píši ti uhlíkem
na kůru javoru
nebe je blíž
koukni se nahoru
hvězdy se vrací
na svá místa
sopky zemské
radostně burácejí
tříštivá radost
pokojně ulehá
do vlhké trávy...
chci ti říct
můj milovaný příteli
že dnes stalo se mi
něco krásného
když jsme se vraceli
z krajiny našeho srdce
u jezera s pokojnou hladinou
zastavili jsme...
břehy mechové
sluncem zalité
bosá noha
zkoumala teplotu vodní hladiny
navázala první kontakt
voda a já
voda a já
voda a já
voda a já
vodaajá
vodajá
voda
smyla mou špínu
a já byl čistý
Hezky to pojals, a navíc, když se kapky na konci slijou v očiSTnou lázeň, je to okamžik skutečného bytí.
13.07.2021 10:08:07 | Vivien
Sekvence 'voda a já' - velmi krásně a nápaditě provedeno...
13.07.2021 05:39:46 | MonoGame