Krasopisně
Tvoje duše z malovaného porcelánu
Moje srdce z dehtu
co tu zapomněli silničáři
Pár chyb ve větách
Moje koktání s francouzskými nosovkami
Po dešťové klidné oddychování
Co ti zní hanlivě
I když už se bouřka přehnala
I za tu cenu
Ti tohle křídou před okna předepíšu
Krasopisně
Jen ať to září
Přečteno 167x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, J's .., šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)