Nejlepší den mého večera
.
Když hraje dechovka
myslím na Balkán
a tančím dokud si nohy neprošoupu
Za hranice fantazie nekoukám
jen nahlížím zpoza sloupu
A co vidím mě mnohdy netěší
šílenství divoký kankán
Lásku stezku pro pěší
ty noci ve skalách
a čekání
Mě neprobudíš snadno
Jsem zašantročený nerv
tvého dětství
ve kterém se duchové
klaní princeznám
a drak spolkl slunce
Mě neuspíš v klidu
(však stále tančím)
Nezdravím Zhýčkanost ani Bídu
a každý den
honit se za čím..
Milovat prudce
.
Přečteno 259x
Tipy 21
Poslední tipující: gallatea, Akrij8, jitoush, Vivien, Pamína, Iva Husárková, Marten, šerý, Frr, cestadolesa, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)