Všem dívkám zlomeným
Anotace: Všem zlomeným dívkám
Z popelavých skrání
stíráš slanou tůň
jak v boji beze zbraní
jen uštvaný je kůň
Horkost tvého dechu
co stéká po stěnách
posledního vzdechu
jež ztichnul v ozvěnách
S nahotou jak s bouří
se vkrádá lačný chtíč
noc už víčka mhouří
to jest k vykoupení klíč
Když vnikáš téměř chladně
do bolavého těla
Do ženy vnitřně zlomené
Tak co víc by chtěla
Do cresscenda křiku
co z hrdla uniká
potupně nech dívku
ať se touhou zalyká
Přečteno 203x
Tipy 13
Poslední tipující: OŠ96, šerý, Pittoresque, Frr, praetorian, mkinka
Komentáře (15)
Komentujících (6)