Anotace: ...
s Láďou to seklo když venčil psa
a už je v pohodě pochován
.
svéhlavá smrt jak strašák na poli
čáry a máry v šejkru tajností
požehnaný časem nebyl
ale všechny
nás stačil nakazit radostí
...
.....vskutku dobrá stopa na vás.....Ji.
27.07.2021 18:47:44 | jitoush
děkuju jitouchu a užívej prázdnin
27.07.2021 19:08:52 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?