Co hvězd vášně rozzářilo nocí
Co žní touhy čeká na sklizeň
Co nud propršených bez emocí
Co včel chutí zakousnutých do blizen
Co žab lásek vylíhlo se z pulce
Co můr citů uhořelo pro jednou
Jak svět voní, když je léto v půlce
A jak v září dny zas náhle vyblednou
...Ta pěkně sedla do půlky.....prostě hezky se Ti to půlí.....Ji./úsměv/
31.07.2021 21:08:43 | jitoush