...
včera jsem šel Prahou
přes most k hradu
a v restauraci U Kocoura
mi jeden pán povídal
že na hradě straší
a že prej bych si měl dát
něco na kuráž
.
já toho pána z podhradí poslechnul
ale dneska mě mrzí
že jsem zapomněl
co jsem si chtěl zapsat
abych nezapomněl
.
to bylo asi tím
že Praha
byla včera tak krásná a hřejivá
...
...Mé rodné město,které jsem už dávno opustila......Ji./úsměv/....Asi že není turisty přecpaná, a tak v úlevě vydechla a "zkrásněla"...
02.08.2021 14:40:51 | jitoush