...
často slýchám otázky rozdrcených lidí
kteří mají strach přejít silnici
protože tam jezdí auta s houkačkou
..
otázky lidí
kterým ve zvětralém manželství
zbylo jen koukání na televizi
dovolená v Řecku
a únava z vydělávání peněz
..
otázky lidí
v čem já vidím smysl a životní cíl
..
napadl mě recept
který mi nedávno poradila jedna stará paní
"nastrouhejte si rohlík s bramborem
a máte plzeňskej knedlík"
..
je to jednoduchá metafora
snad mi rozumíte
...
...Zvětralé pivo se prostě vyleje do výlevky nebo někam do trávy......Ji.
09.08.2021 21:48:39 | jitoush
No jasně, moje řeč.
Jo a ten knedlík, tak to fakt funguje.
Osolit a vařit dvacet minut na páře.
10.08.2021 06:59:36 | Yry
Některé metafory budu louskat ještě dlouho :-), ovšem s trochou fantazie a tvořivosti budu mít smysluplné žití podle osvědčeného v jednoduchosti je ... plzeňský knedlík. Kuře stokrát jinak, to musi fungovat.
08.08.2021 15:00:37 | Vivien
Přesně tak milá vivien, máš to v malíčku :-)
Někteří už všude byli, všechno mají
ale pořád je to málo.
A to je ta potíž.
Ty nedostatky z přebytku.
08.08.2021 17:34:56 | Yry