Přání.
Říkám přání do nebe,
mám sen,
co nezebe.
Šeptám ho tiše do oblohy,
aby den měl vlohy bez závady.
Vím, že dostanu živé vody.
Přání vyplní se a ukáže se.
Komu tu živou vodu dám,
tomu, koho ráda mám.
A napije se a šťastného ho udělám.
Nebude sám. Nebude sám.
V duchu se usmívám.
Přečteno 144x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Amonasr, Iva Husárková, Isla, Jan Kacíř, paradoxy
Komentáře (4)
Komentujících (3)