I v zrnku písku
skryje se pohádkový svět.
V paprsku slunce
na něj dá sr pohledět.
Kdo vidět chce, vidí.
Kdo cítit chce, cítí.
Podobné jsou světy mnohé
Jen chuť a touhu musí mít.
Mám své zrnko písku.
v dlani je skryto.
V něm ukryt celý svět.
I zrnko písku může rozpučet
Vytvořit vůkol 5D svět.
Kdo vstoupil - zůstává
každý roli svou, tady má.
~~●~~
~~~
~