každý si v sobě
neseme píseň
někdy je zapotřebí
druhého člověka
aby nám připomněl
její nápěv
jenom tak
zlehýnka
abychom se
rozpomněli
na ten čas
kdy byly jsme ještě
dětmi
radostnými
každý si v sobě
neseme píseň
někdy je zapotřebí
ticha
abychom uslyšeli
jak moc nám chybí
její první tóny
z plných plic se
nadechli
vstali ze záhrobí
každý si v sobě
neseme píseň
jedinečnou melodii
bez níž byl by
vesmírný orchestr
neúplný
Nezapomínejme na píseň
..uvnitř svého srdce
..každý si je neseme
..moc pěkná Zdeni*ST:) úsměv letí
11.09.2021 12:33:03 | jenommarie
ano … každý si neseme …její čisté tóny…úsměv.Marie … dodatečně … vše Nej… z.
14.09.2021 07:34:16 | zdenka
výborné ST
11.09.2021 05:08:22 | Sonnador