Vychází slunce
něco si přej .
Pod peřinou chvilku
tělo ještě hřej.
Pak ranní kávu
s východem slunce.
Probuď se krásně
něžně a sladce.
Odemklo slunce
studánek hladiny.
Pramínky vlasů
jsou jako vodopád.
Ať Tobě krásno den jenom nese.
Co víc Ti mohu jenom tak přát.
Krásné a dobré pro Tebe ráno
jsi na mě hodná, a je to znát.
~☆~
~ví, kdo ví~
~