Anotace: Jen takový pokus o sebevyjádření
V hlavě jedna píseň víří
jsem a nebo nejsem cizí.
Holubí dům v mysli mám
Pochopeni tak hledám.
V oblacích jsem, křídla nemám
dala mi je panna bílá.
Našel jsem a dům ten hledám
mám i nemám , nevím sám
Na stromě tam v kraji lesa
stranou někde od lidí
Holubí to křídlo letí
Slunci vstříc a stále víš.
~☆~
~
...Jiří Schelinger je (byl) skvělej... jednou jsem si u jahod mražených hla krkem tak, že jsem se týden nemohla otáčet:)
trochu mimo vím, ale o to radostněji:) měj se smavě...
15.09.2021 09:35:28 | Sonnador
Úsměv krásný vlasy též,
osude, mě klidně sněz
Od řeky ta mlha jde
ona slunce, i mlha dne.
14.09.2021 18:40:27 | Protos1182
:) jakože se na tebe usmívám...
14.09.2021 10:23:43 | Sonnador
Máš..nebo nemáš.
Záleží zda uvnitř cítíš..
tepe?
Tepe!
Tak máš:)
14.09.2021 08:54:11 | jenommarie