~
Vrátit se ráda chci
o nějaký rok zpátky
být třeba taková
holka z pohádky
která si přála být
někdy i princeznou
a aspoň týden
mít moc kouzelnou
...a třeba jen...
vykouzlit si slunce
když zrovna prší
vykouzlit si úsměv
když se právě brečí
vykouzlit i ubrousek
který se sám prostře
vykouzlit si prince
se kterým bude dobře
a ještě si vykouzlit
pohldonou postel
s růžovými lístečky
a nad ní i nebesa
a jasné hvězdičky
a toho milého prince
co pohlazením mě budí
ale proč to pohlazení
proč tak trochu studí?
Po tváři mě šmátrá
má bílá kočička
a kočičí tlapka chladí.
Oči se honem otevřou
ne,já nejsem princeznou
a holka dávno ne
ale snilo se mi kouzelně.
~~~~~~~~~~~ách jo...
Květuško, v polštáři
jistě máš kouzelné zásoby
večer až lehneš si
bude čas princezny..
ubere na vraskách
přidá víc úsměvu
prince ti pošle
a jistě víc krásných snů.
Ale teď dobrou noc,
hlavně se opatruj*ST ;)
krásná básnička
05.10.2021 21:22:57 | jenommarie
Zlatíčko jako kdybych viděla svého bývalého kocoura. Úplně on. To mě dostalo.
05.10.2021 18:03:09 | mkinka
Zlatíčko jako kdybych viděla svého bývalého kocoura. Úplně on. To mě dostalo.
05.10.2021 18:03:09 | mkinka