Květiny léta nádherně voní
jsou ještě krásnější, nez byly vloni.
Kvalitní víno, v lahvích hezky zraje
Hezky ho uskladnit, nechat vyzrát taje.
Zapálit svíci, do noci sedět
na hvězdy dlouho, potají hledět.
Věty jsou podivné, když moc se mluví
osudy rozdílné, občas se spojí
Bez snů se nedá být, nemá to smysl
Co mozek nezvládá, hlubší má smysl.
~☆~
Jsem rád, zě jsi.
Co mozek nezvládá, hlubší má smysl...To to se ti moc povedlo..jinak celé zdařilé
08.10.2021 12:12:52 | Alice Ptáčková