Tleskám :-)
V mládí jsem cigarety zkusil !
Frajeřina ... a rychle jsem skončil :-)
10.10.2021 15:24:01 | Fialový metal
To je příběh starý 35 let, co nosím v hlavě. Můj táta kouřil hodně. Naučil se to na vojně. Když stál na stráži, tak v kasárnách byl šťastný za cigaretu, ale mámě si to nelíbilo.Tak si díky ní dal říci, protože s ní chtěl být. A jsou spolu přes padesát let.Prostě jí z minuty odhodil a řekl si, že mu to nestojí za to.A kdyby nebylo jí, tak kouří dál. Příběh je doslova celý pravdivý.
10.10.2021 15:29:36 | mkinka