Bez slunce svět ztratil by stíny,
byl by však ještě živý?
Vždyť obojí k životu patří,
stejně jako láska, radost i důvod k pláči...
Hezké, Honzo, ráda jsem četla... Krásný den přeji
14.10.2021 21:30:10 | Emily Říhová
Kéž se vždy stín dotkne
..jen zlehla
láska, naděje a víra
svou cestu neztratí.
Ráda jsem četla
* ST:)
12.10.2021 13:23:44 | jenommarie