Chybí mi Tvé pousmání
v paměti bloudím
už nevím ani
jak vypadá na Tváři Tvé smích
Chybí mi hloubka Tvého hlasu
v ní propadám se
a cestuji do jiných časů
Chybí mi dotek, který nenastal
vždyť ani netušíš
že Ty jsi na mé šachovnici král
Chybí mi
a odhaduji
co to mezi námi
Tys mi to neřekl a ani nenapsal
Ač věk mám - v iluzi chci žít
že i to neznámo je krásné
a pro něj cenu má tu být
Poklonu skládám :-)
Jen širák jak drak ...
Na liter. nebi ...
Vichr z hor ... právě vzal !
Líbí :-))
13.10.2021 17:59:03 | Fialový metal
Vzdušné zámky nemají základy... a přesto. Člověk "chce" věřit, že budou stabilní. Instinkt k obraně duše a těla. O to krásnější, jsou případné příchozí činy.*
13.10.2021 13:23:08 | šerý