,, ste dneska ňákej divnej"
řekla ta divná prodavačka
a dělala si koketně z vlasů prstýnky
jo , jsem unavenej
,, tak se zrestartujte"
jak to funguje?
,, strčíte si pastelku do nosu
a prásknete hlavou o stůl"
v tu chvíli mi zalezla
varlata do břicha...
najednou
už nejsem v obchodě
ale v nějaké šílené spirále
padám nějakým
světelným tunelem
úplně nedokážu
identifikovat ten prostor
točím se
snad rychlostí světla
připadá mi to jako věčnost
najednou
sedím v místnosti
industriální, ale příjemné
decentně osvětlené, ale chladné
naproti mně sedí dvě varlata
levé v černém křesle
pravé v bílém
kde to jsem?
,, drž hubu a poslouchej!
je rok 3044
přišli jsme tě varovat
12. října 2021 budeš ve velkém nebezpečí
někdo se ti bude snažit ublížit….."
jejich křesla se vznesla
varlata náhle zmizela
....... ,, strčíte si pastelku do nosu
a prásknete hlavou o stůl"
v tu chvíli mi zalezla
varlata do břicha...
a já si uvědomil
to podivné poselství
tak to brr paní, právě jsem mluvil
se svými varlaty z roku 3044
dejte mi ty čtyři starobrnča
a svoje rady si nechte
nebo vám shodím regál
s cukrovinkama
,, ale já jsem si dělala srandu..."
ALE JÁ NE!