Anotace: Ticho duše
Stačí když budeš mlčet.
Time
V tichosti za Tebou přijdu
po špičkách
až roztančíš písmenka
pod pokličkou.
Pš, pššš...
Slyšíš mě?
Jsi nádherností omšelých
okamžiků.
Já, Ty, my všichni ; ))
...Omšelé okamžiky zkrášlí barvy roztančených duší......Ji./úsměv/
06.11.2021 22:12:53 | jitoush
Kéž duše tančí v rytmu srdečním : )
Děkuji za návštěvu milá Ji.
07.11.2021 08:45:17 | Krajina průzračnosti
Slyším..že oka mžiky
..zní jak rolnička
..v každé té milé duši
..tak ..pššš *ST;)
06.11.2021 10:46:47 | jenommarie
Až zase zatouláme se...,
prozvoníme se rolničkami
oka mžiků ; )
Děkuji za návštěvu.
06.11.2021 11:01:27 | Krajina průzračnosti