Anotace: půlnoční afirmace, chronologický zápis myšlenkového toku
vycházíš ze tmy
pár tónů
ze kterých jednou vznikne skladba
musíš znít
je to tvůj úkol
jednou příjde něco krásného
najít se, najít prostor
jako pít čaj na ''tom místě''
život jako květina, manifest života
květina jako složený a rozložený vesmír je všude
pokaždé trochu jinak
jsi jarní květina
zníš/sníš otevíráš oči otevíráš srdce jsi
JSI...
jsi...
jsi dvounohé vědomí
na vlhké kouli
plující vesmírem
....."Zavoněla"Tvá báseň,Tvá afirmace.....z mraků zavoněla....s dovolením si tu vůni
uložím......Ji./úsměv/...
16.11.2021 19:54:32 | jitoush
Trochu přiblížené našemu tvůrčímu kolegovi CePovi a trochu DA-DA. Pěkné a kreativní*
14.11.2021 01:47:28 | šerý
zajímavě pojatá báseň .)
14.11.2021 00:11:01 | Constantine