Fascinace
Anotace: ... tím čemu už těžko uvěřit... ;-)
Neutuchající zvědavost kamenného srdce... fascinace...
nad touhou... která věří... na .... zázraky....
Když princové jsou jen v knížkách ...
A taky v příběhu... blouznivého letce... Někde na poušti...v Africe....
a taky...
v mé posteli... občas...pak...
vedeme dlouhé hovory... než zmizí..
a nikdo...mi to neuvěří.... tak...
se o tom radši nemluví... mlčíš...nenaříkáš...ty chvíle si jen... užíváš....ach...jak tomu letci...
jak moc mu rozumím... ;)
Přečteno 155x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Sonador, jenommarie, J's .., Iva Husárková
Komentáře (5)
Komentujících (3)