Křižovatky cest
jak rulety jsou.
Kterou si vybrat,
jít tou, a nebo tou?
Nevíme nikdo
kam až nás dovede.
Toužíme po něčem
snadno nás nesvede.
Cestička rovná,
nebo snad trnitá?
Na jejím konci,
někdo nás přivítá?
Cesty jsou o snech,
ochotě jít.
Přání je prosté
touha je žít.
A šťastný, či šťastná být.
~☆~
Kéž každou cestou cest,
štěstí a láska bude nás vést...
Krásný večer, Míro
03.12.2021 19:32:42 | Emily Říhová
Duchovně cestovatelská, tak ať vybereš tu správnou .)
28.11.2021 22:14:53 | Constantine
Ať tu či tu, cestu si zvolíme
ať se nám plní náš nesplněný sen.
Na výběr máme, někdy ano jindy ne.
Ať naší cestou štěstí s námi jde.;)
28.11.2021 20:15:59 | jenommarie
Pravdu máš,
co k tomu více říct?
Snad jen:
"Bez přání, touhy není život nic"
29.11.2021 07:34:54 | Protos1182
:);) tak tak touhy jsou "ná...plň"...života
30.11.2021 22:33:56 | jenommarie