Problém pláten zbavených bílé němoty je ten, že již navždy budou pomalovaná.
Zatímco problém nepomalovaných pláten je ten, že do konce zůstanou bílá. A pak si vyber.. :)
02.12.2021 07:20:55 | Now
Takové příběhy mě na výsost baví. Ať dopadnou černě, či v růžovou se barví.
Udělals mi pocit, jedna báseň*
02.12.2021 00:23:19 | šerý
Vědomky se přiznám, že nejvíc mě při čtení přitáhlo slovo sjížděl, je podprahově smyslné a přitom mi nebránilo v představě, že primárně jde přece o to malování:-)
01.12.2021 22:22:03 | Vivien
Pár tahů štětcem
a rázem dýchá,
netřeba ruky
umělcovi.
V obrysech láská
neutichá,
kdo umí vnímat,
mnohé poví...
:)
01.12.2021 20:22:26 | Dreamy