Rozjasnit duši ,
či jenom den.
Prozářit mysl
pochmurný den.
Slunce a smích
v očích a ústech.
Vyznat i hřích
touhou tak trpět.
Pocity krásna
chtít slunce touhu.
Vyčistit duši
vstřebat i dát.
To za to krásno
pro ni jsem rád.
I chvilka stačí,
toužit milovat.
~☆~
hezké ,hezké i já bych potřebovala vyčistit duši .) jinak zajímavý název textu
03.12.2021 09:27:05 | xoxoxo