Anotace: ...běh na dlouhou trať...
Neutečeš
Siluetám stromů v objetí silničních lamp
Neutečeš
Ani tomu světlu co se vlévá
Do nitra hubených ulic
Neutečeš
Hladovému tichu
Které se snažíš nasytit svými smutky
Neutečeš ani těm smutkům
Neutečeš totiž před sebou
A tím strachem co za Tebe zkouší dejchat
V pravém podžebří
.......................
Neutečeš před tímhle světem
Co odívá svou nahotu do respirátorů
A zpocenýma prstama
Sahá po ohmataných
Klikách
Dveří
Co se ještě před ním (nebo za ním)
Nestačily zabouchnout
Neutečeš
I když bys chtěla
Neutečeš
Z tohoto
Těla