Jsem, a to se někdy stane
nejde se zavděčit lidem všem.
Jsem pro ostatní divný
však tak smím mít svůj sen.
Tady a teď
Kdo vlastně ví, co mi chybí?
Co platno je,
ze vždycky plnim sliby?
Sem prostor psát tak mám
sem s emocemi, city utíkám
Než prázdno v nitru zvítězí.
Že pořád dokola tu píšu?
Ano, o a chybí mi.
Že zešílím a zblbnu?
Ano,
i blbí blazni mohou míti sny.
Bez touhy prázdno
a mrtvo bez citu
Stát na kraji útesu
A čekat co bude dál.
@&#
...nějak jsi mi připomněl básně Lermontova...;-)vlastně psal o podobných pocitech..
08.12.2021 18:06:41 | Marten
Ale jen trošku :)
08.12.2021 18:07:24 | Protos1182
https://www.cesky-jazyk.cz/citanka/michail-jurjevic-lermontov/podej-mi-ruku-pojd-a-sklon-se-ke-mne-hrdina-nasi-doby.html#axzz7ETbhLUwT
08.12.2021 18:17:22 | Marten