již nepamatuji se
ta slova
která kladla jsi mi na rty
smrti
vím jen tenkrát
zněla mi jako vysvobození
rajská píseň
odproštění se od pekel
nač vracet se
ohlížet
shýbat po kameni
dnes je má ruka pevnější
nehodí
pohladí
hladí jizvy hluboké
zvrásnělé skalisko
s majákem na úbočí
Láska je skála plná vřesu, pevná a líbezná, Tebou prostoupená, milá Zdeničko.
24.12.2021 00:56:45 | Akrij8
zdeni... Tvé básně jsou poslední dobou opravdu velmi hluboké a krásné, jsem ráda, že můžu číst*
09.12.2021 08:36:42 | Sonador
Smířit se se sebou je nejtěžší, a vážit si svých jizev ve znamení života je někdy složité...
09.12.2021 01:33:01 | Protos1182
Usmířit se s tím, že jsem také jen okolní člověk... i o tom je duchovní zpověď.
09.12.2021 00:32:25 | šerý
Zajímavá .)
08.12.2021 13:00:42 | Constantine