Údolí horské
v něm mlha se válí.
Lavičku u srubu
pomalu halí.
Ticho je v lese
zvěř, ptáci spí.
V mlze té chladivé
oni teď sní
Paprsky slunce
uvnitř mlhu barví .
Všude je, kde?
To v mlze nikdo neví.
Ukrytá cesta
ukrytý srub.
V mlze ho pokryje
jen porost z hub.
Zůstane po mlze
zídka a vzpomínka.
O místě na lukách
ví jenom krajinka.
V mlze tam zabloudit
každý se bojí.
Místo je tajemné
mlha tam hojí.
"*☆*"
Zahaléná v oparu tajemství, kde tak s poezií vyvstává představivost.*
(... oni teď sní?)
14.12.2021 11:39:51 | šerý
Nejak nechápu závorku:( neva. Ale jinak děkuji
14.12.2021 11:43:07 | Protos1182
Jsem jen naznačil. V jedné strofe dvakrát spí? Jestli tedy úmysl, tak se omlouvám.
14.12.2021 11:50:46 | šerý
Prošla jsem krajinkou v mlze a u srubu zanechala stopu... Po příjemném čtení...
14.12.2021 11:02:37 | labuť