Pospolu
.
Žil jsem s patnácti
korunami na dva dny
a potom propil tisíce
za jedinou noc
a čert mi křičel
cizí mysl ovládni!
S andělem našel klid
a chtěl více
Ani tu vodu jsem nenahmatal
když oheň osídlil krajinu zlata
trezor si pořídil na vinu
kde jsem utíkal
tam další chvátal
A nakonec jsme se sešli
v jednom brlohu
kousek za nasvíceným městem
Mocní na nás nevsadí zlámanou grešli
Střídáme se v tom kdo říká
já už nemohu
a v poděkování
že jste
.
.
Přečteno 189x
Tipy 19
Poslední tipující: cestadolesa, gallatea, jitoush, Vivien, Amonasr, Romana Šamanka Ladyloba, petrzal, Marten, šerý, mkinka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)