Udrela
Udrela dvanásta, bác! no nebol to zvon
stá vlna narastá, ty pakuj z kola von
do konca života chaos a panika
má autopilota - malého zrádnika
tancuj a nezrúcaj piecku na vojaka
na varte, zakrúcaj pravdu do motáka
v záplave hoaxov z piat vyznaj sa len ty sám
rozbi ten hlučný riad, uteč pod sukne dám
z obrázkov v galériách, bude tam teplo, tma
pokrik na galérach zaznel, fraj peklo má
zruš sluch, nepočúvaj, ten povyk z ríší ziel
dávkam sa porúčaj, bumerang trafí cieľ
istý, nie v nebesách, smejú sa anjeli
ha ha ha, žiaden strach, pokriky spráchneli
udrela dvanásta a opäť zaznel zvon
široká zarastá, užšia z ciest vedie von
z bludného kruhu pých, hojdacích koňov hláv
premúdrych, preč od nich, máš svoju.. (peace and love!)
Přečteno 162x
Tipy 12
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, šerý, Psavec, Amonasr, cestadolesa, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)