Natáhni ruku a světla proud
promění ve víno, co byl jen troud.
Natáhni ruku a bez doteku
odevzdej světu pohlazení.
Přibliž tvář a beze slova
přivoň a líbej - stále znova!
Přibliž tvář a na řasách
nech zazvonit jinovatku...
...
Obejmi jemně vskutku tiše
a poslouchej jak v srdcích
- Láska dýše.
Pak objevíš, cos vždycky věděl
pochopíš, že po pravici tvé On
stále seděl, a držel tě
když z příma nemohls už stát -
byl s tebou a měl opravdu tě rád.
Natáhni ruku, přibliž tvář
obejmi jemně - uvidíš zář
a na řasách... jinovatku.
…
To tvůj dech je nejvíc
co můžeš a chceš dát.
A skutečné spočinutí
...v Svátku.
Leonard, Lotyšsko Peter Hoszang
Milá Son, čtu poněkolikáté a s dovolením ukládám... pohladilas, děkuji (*)
28.12.2021 22:36:11 | Emily Říhová
....V dechu duch,v duchu dech......Ji./úsměv/...krásně si to...a plyne Ti tak nenuceně,tak jemně a neokázale...tak přirozeně.....Ji./úsměv/
23.12.2021 22:02:51 | jitoush
Ano, přeji hodně svátečních nejen chvil.)
23.12.2021 17:11:13 | Constantine
Jsem rád a úsměv posílám :-)
Jsem šťastný ... CHVILKU DÉLE !
Že jsi ...
Má sestřičko, ať se krásně máš !
ST
Vašek
23.12.2021 16:23:37 | Fialový metal
Vašku, děkuju moc... hned je mi veseleji;)
nevím jestli se sem ještě dostanu, tak přeju hodně světla a lásky...*
a to úplně všem:)
23.12.2021 16:28:11 | Sonador