.
bonbónová náruč
svlečeného těla
obnažila nitro
a tma nabitá energií
rozhrnula hledí
kouřových představ
.
jee cukrátko! šťastný nový rok Yry. :-))
02.01.2022 03:47:32 | Iva Husárková
....Když někdo klame tělem a blízkost vše odhalí...někdy jen slovo z úst
krásného těla vše pozmění......a padne kosa na kámen.....Ji.
01.01.2022 18:11:27 | jitoush