Velmi krásné dílko.Škoda,že tak krátké...stromy a příroda,je moje srdcovka .-)
V tomto případě i když krátké,přesto velmi pěkné.Ráda jsem si přečetla.
04.01.2022 22:13:15 | Jarunka
Respektuji názor, ale kdybych to dělil na sloky, nekorespondovalo by to se způsobem, jakým báseň vzniká. Avšak, i takové mám v zásobě.
03.01.2022 17:50:56 | Kan
...máš zajímavej styl...;-) jen by to chtělo pro lepší čtení trochu rozčlenit...
03.01.2022 16:31:09 | Marten