Chuť deště
Anotace: Malování slovy 2022
Medard není.
Můj den zrození.
Kape probuzení.
Zem dýchá bez sucha.
Vzkříšení.
Maluji radost mezi stromy.
Jednou nejsem loutkou,
co hýbat se sama umí.
Déšť obnažuje do klíče.
Mokro přijímá tiše.
Dýchám mezi stvoly.
Leden jiný a nebolí.
Chuť lásky máčí vlasy.
V mrazu vidím tančit květy.
Přirozenost je lidská
a duše čistá.
Mávám a hladím.
Smutek odvádím.
Jsem dítě Medarda.
Ta da. Ta da.
Mám svět ráda.
Přečteno 143x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, Lexi, Iva Husárková, jenommarie, Jarunka, zdenka, jitoush, Psavec, Fialový metal, šerý, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)