po novém roce
jako by svět šel
pozpátku do velké
opotřebované krabice
obyčej
tu řetězy
tu baňka rybí oko
v něm obličej
ze sněhurky háčkované srdce
odpojená souhvězdí
a co teď?
člověk strom oheň
z tepla domova
jeden stín
na botách pár jehlic
háčků
a dálka
ta dálka
tadá...
dá…
než víko sklapne
jojo, chvíli zpětný chod... jen neskončit pod postelí, nebo na půdě:)
...výborný*
05.01.2022 10:01:45 | Sonador
Všichni skončíme jednou ve stejné krabici na šachy .)
05.01.2022 09:25:34 | Constantine
...Hlavně že se to překlopilo....bude se to zasejc naplňovat....zajímavě napsáno.....Ji./úsměv/
04.01.2022 19:08:15 | jitoush
Oslovuje. Líbí.
04.01.2022 14:18:02 | mkinka