~~
Chtěla bych se projít
třeba Mléčnou dráhou
od hvězdy ke hvězdě
a potom zase zpět,
někde se setkat
s tebou,můj milý
a dostat od tebe
snad růže květ.
Se mnou se zatočil
celičký svět.
Vezmeš mě za ruku
po tváři hladíš
o lásce slůvka šeptáš,
…já vím…
i když jenom sním
… je mi dobře s ním...
V srdci jsi stále
a já jsem tvoje milá
z té hvězdné cesty
už sama se nevracím
byli jsme v oblacích
po lásce hlad
já měla jsem ráda
ty měl jsi rád.
Lásku si vychutnat
trochu si zamlsat
a prosím nemlaskat
milovat a milovat
a nepřestat…
~~~~~
*ách jo*
Když dlaně k sobě zapadnou
a dvě srdce se spojí
pak krásnou láskou vzájemnou
jsou spolu propojeni*
Ta je tak krásná Květuško;)
Měj se kouzelně:)
09.01.2022 00:00:29 | jenommarie