Život
Šumění deště rozmarnosti,
v létě u potoka, v létě na polích,
příliš mladí pro Život, kráčí
ruku v ruce vstříc těsnému korzetu
povinných rozhodnutí a jdou s úsměvem
a šťastni v blaženém nevědomí.
V čekárně na Život plné formulářů,
zmateně stojí a nevěří; vždyť léto
slibovalo !?
Jenže, veselé a bezstarostné léto je
zasněné a rozevláté a konečně; co je mu po létě ?
Přečteno 152x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Psavec, jitoush, Marten, Dreamy, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)